باقلا وابیج غذای سنتی مازندران

باقلا وابیج یکی از غذای محلی شمال است. این غذا با برنج مصرف می‌شود و در کنارش ماهی شور، زیتون پرورده و ماست سرو می‌شود. معمولا همزمان با فروش باقلای تازه در بازار این غذا سرو می شود طرز تهیه این غذای خوشمزه آسان بودهو به شرح ذیل می باشد:

باقلا وابیج3

ابتدا باقالی‌ها را از پوست جدا کرده و همراه سیر می‌کوبیم، بعد شوید خشک و نمک و زردچوبه به آن اضافه کرده و در کره کمی تفت می‌دهیم. سپس آب به آن افزوده و وقتی یک جوش زد، تخم‌مرغ‌ها را در آن شکسته و می‌گذاریم تا کمی خودش را بگیرد و بپزد. وقتی آب غذا خشک شد و باقالی و تخم‌مرغ‌ها هم پختند، غذا را هم زده و با کمی روغن مجدداً سرخ می‌کنیم. سپس فلفل و دارچین را به غذا افزوده و مرتباً تفت می‌دهیم تا کاملاً سرخ شود.

دیدگاه شما

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code