وینگوم انار

Categories غذاPosted on

وینگوم انار یا بدمجان و انار نام غذای محلی استان مازندران می یاشد. این غذای خوشمزه معمولا بعنوان پیش غذا سرو می شود.

دانه-انگور

طرز تهیه این غذا که حاوی بادمجان کبابی، سیر، گردو، سبزی جعفری، گشنیز، نعنا و سبزیهای محلی مازندران بنام ( وارنگ بو، زلنگ، ریحان نازخاتون، اوجی، انارژه، سرسم) می باشد، ساده بوده و به این صورت می باشد

DSC_1854

که پس از کوبیدن بادمجان پخته شده، آب انار ترش یا ملس به اندازه ۲ پیمانه، و نمک به مقدار لازم، همرا با سبزی دلال، سیر، و گردوی سائیده شده را به آن اضافه می کنیم و بعد از حدود نیم ساعت پخت بر روی حرارت آماده برای خوردن می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *